Vraag je je ook wel eens af hoe het verder gaat met leerlingen/studenten na hun tijd op een democratische school? Wat nemen deze jonge mensen mee de wereld in, hoe hebben hun levens zich verder ontwikkeld?

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van De Ruimte en het 15 jarig bestaan van De Vrije Ruimte, zijn vele democratische scholen met deze vraag aan de gang gegaan en hebben alumni geïnterviewd.  Al deze interviews worden gebundeld in een boek, dat in november 2023 zal verschijnen.

Ons boek

Het was erg leuk om dit met elkaar te doen. Hierdoor voelt het ook als een gezamenlijk boek. Op verzoek is er dan ook een kopje ‘Ons boek‘ toegevoegd aan deze website. Hier kun je verdere informatie vinden en vind je alvast enkele citaten.

Natuurlijk houden we jullie ook via de nieuwsbrief op de hoogte.