Nieuwe democratische school: School De Brink

Jezelf: dat hoef je niet te worden, dat ben je al.

Bij ons mag jij zijn wie je bent en krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen: je talenten, je kwaliteiten, maar ook je uitdagingen.

Wij doen ons uiterste best om samen met jou, je doelen te halen, je dat steuntje in de rug te bieden, of samen met jou de opties te bekijken. Dit kan van alles zijn: muziek, handwerken, survival, origami, een beleidsplan schrijven.

We bereiden je desgewenst voor op het staatsexamen (vmbo bb, kb, gl en tl, havo en vwo) en/of het toelatingsexamen van de opleiding van je keuze. Voor de vakken die jij kiest en in je eigen tempo, maar vooral op je eigen niveau. Dit kan per vak verschillend zijn.

Wij zijn van mening dat ieder mens kan leren als dat leren vanuit jezelf komt en mits je maar op het juiste niveau begint. Daarom geloven wij dat jij jouw eigen keuzes moet maken. Pas wanneer jij jouw keuzes hebt gemaakt, laat jij ons toe om jou te begeleiden op de weg die jij kiest.

Succes garanderen kunnen we niet. Daar zijn we eerlijk in. Maar we weten wel dat, als jij en wij achter jouw keuzes staan, jouw kansen enorm vergroot worden.

Om kennis te maken met onze school vragen we onze toekomstige leerlingen en hun ouders eerst naar een informatie bijeenkomst te komen. Mochten jullie achter onze visie en manier van werken staan, dan nodigen we jullie daarna graag uit voor een intake gesprek. Meld je aan via onze website, we zien je graag op een van onze informatiebijeenkomsten!

« »