De afgelopen weken nam een aantal studenten afscheid van De Ruimte. Altijd is er een moment van afscheid, in de vorm van een thesispresentatie en/of een beeldvorming. Ouders zijn daar ook vaak bij. Iedereen krijgt dan de mogelijkheid om iets te zeggen. Meestal is dat een heel liefdevol moment en wordt er menig traantje weggepinkt…

Salomé nam vorige week ook afscheid, na zes jaar op De Ruimte. Bij zijn afscheidskring waren veel mensen aanwezig, waaronder zijn ouders, broertje en zusje.

In dit filmpje vertellen René en Mirella over wat ze als ouders hebben ervaren en wat ze hebben gezien in de ontwikkeling van Salomé op De Ruimte. Bedankt René en Mirella, dat jullie zes jaar geleden kozen voor De Ruimte en Salomé zoveel vertrouwen hebben gegeven!

We willen alle studenten die afscheid van De Ruimte hebben genomen bedanken voor alles wat jullie hebben gebracht, en heel veel goeds, moois en liefs gewenst door iedereen van De Ruimte. En ALLE ouders bedankt, dat jullie ooit hier zijn gekomen met jullie kinderen en de inspiratie hebben gehad om dit avontuur aan te gaan!

Fingal, Danique en Robin hebben hun afscheidsverhalen op papier gezet:
Fingal: mijn jaren op De Ruimte
Danique: jezelf zijn op De Ruimte
Robin: vrijheid en rust op De Ruimte

Lees hier ook het interview met Salomé (januari 2022)