Podcast ‘De Ruimte Radio’

Oud-student Yara Agterberg, actrice en podcastmaker, heeft in opdracht van democratische school De Ruimte een podcast gemaakt: ‘De Ruimte Radio’.

Beluister de podcast (15 min.) hieronder, en ga met haar mee op pad tijdens een schooldag op De Ruimte. Luister mee met gesprekken in de dierenkring, de bemiddelingskring, het verhaal van haar moeder en hoor staflid Anne Marie een prachtig gedicht voorlezen tijdens de les Nederlands.

Voor deze podcast werkte Yara samen met studenten van De Ruimte. Hierover zegt ze: ‘Ik heb het hele maakproces van de podcast als typerend voor deze school ervaren: een respectvol onderzoek waarin de tijd werd genomen om samen tot een mooi eindproduct te komen.’

Beluister hieronder de podcast op SoundCloud:

Yara’s andere podcast’s kan je hier beluisteren.

www.soundcloud.com/audiocollectiefdennie

« »