Nieuwe wegen

Eric Mijnster is lange tijd de drijvende kracht geweest achter deze website. Samen met Paulien, Sabine en Mariska vormde hij de afgelopen jaren de eindredactie. Alle vier de redactieleden waren toe aan nieuwe wegen in hun eigen ontwikkeling.

Spoken word video´s
Een van de activiteiten waar Eric zich nu mee bezig houdt is spoken word video´s. Deze video, geïnspireerd door een student uit het democratisch onderwijs willen we graag met jullie delen. Herkenbaar?

Een mijlpaal
De vier redactieleden hebben de website gemaakt tot wat deze nu is: een veelzijdig beeld van de diverse scholen in Nederland. Daarnaast is er een groep redacteuren gevormd, die maandelijks contact hebben om met elkaar aan de slag te gaan. Verhalen zijn er genoeg, maar de tijd vinden ze op te schrijven valt niet altijd mee.

Janneke en Marieke hebben het stokje overgenomen om de continuïteit te waarborgen. Ook voor hen een nieuwe weg op het pad van al doende leren kennen en gekend worden.

« »

© 2021 - Democratisch Onderwijs

Disclaimer | Privacy | Reactiebeleid | Schrijf mee | Over ons | Contact