Bordspel door oud-student Rick

Hey! Mijn naam is Rick, oud-student van De Ruimte en ik val regelmatig in voor stafleden op alle drie de domeinen. Momenteel werk ik aan een geweldig project waar ik erg trots op ben en ik wil het graag delen met jullie omdat we alle steun goed kunnen gebruiken. We hebben ons eigen bordspel gemaakt, Turning Tides, en het is nu live op Kickstarter!

Turning Tides is een spel met schepen als bewegende speelborden en een kaartspel vol strategische keuzes. Turning Tides belooft snelle en intense zeeduels gericht op interactie en mindgames. Ik geloof dat dit is waar democratisch onderwijs voor gemaakt is, jonge mensen die initiatief nemen in hun eigen leven, in het diepe springen en hun droom waarmaken.

Binnenkort staan wij op het SpellenSpektakel, dat is een grote Nederlandse spellenbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. We hebben er veel zin in!

Van 14-17 oktober stonden we ook op ‘Spiel’, de grootste Europese spellenbeurs wat een ontzettend grote belevenis was. Gelukkig hadden we een superteam en zijn we de lange dagen heel succesvol doorgekomen. Onze tafels zaten alle dagen vol met spelende mensen.

We hebben nog 15 dagen te gaan, het zou geweldig zijn als we het bedrag van 10.000 binnenhalen zodat ons spel op de markt gebracht kan worden!

Alvast bedankt en sowieso veel speelplezier gewenst, welk spel je ook speelt.
We hopen natuurlijk het onze, binnenkort. 😉

Groet van Rick,
namens Never Be Boardgames

Redactie: Op de link naar de website van Kickstarter, kun je zien dat dit doel inmiddels behaald is. Gefeliciteerd Rick!

« »

© 2021 - Democratisch Onderwijs

Disclaimer | Privacy | Reactiebeleid | Schrijf mee | Over ons | Contact