Democratische School LIFE! en de Guus Kieft School gaan samen één nieuwe democratische school vormen.
Wij hebben in het voormalige Kuiperijmuseum, dat gekoppeld is aan de poldermolen van Sloten, een geweldige nieuwe plek gevonden.

Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen en een buitentuin. Architect Serge Schoemaker heeft onze ideeën vertaald in een ontwerp, helemaal in de stijl en sfeer van het gebouw. Er is flink wat werk verzet om dit ontwerp om te zetten in realiteit. Op de middenverdieping zijn 6 lokalen gerealiseerd, om plaats te maken voor de lessen. Het gebouw voelt als een plek, die mensen verwelkomt en waar onze studenten kunnen leren, spelen en samenwerken.

Van start na de zomervakantie
Democratische School Amsterdam is de naam waaronder we sinds de zomervakantie verder gaan. Na een eerste periode waarin zowel de mensen binnen de school als de vrijwilligers van de molen aan elkaar hebben moeten wennen, hebben we inmiddels onze draai gevonden en komen de plannen voor nieuwe activiteiten alweer van de grond